Headset-ul Xiaomi VR primeşte un cupon de discount la debut, ajunge de la 28.99 dolari la doar 19.99 dolari

739 ori
<b>Headset-ul Xiaomi VR primeşte un cupon de discount la debut, ajunge de la 28.99 dolari la doar 19.99 dolari</b>Headset-ul VR al celor de la Xiaomi a debutat cu câteva săptămâni în urmă şi deşi vine la un preţ accesibil, întotdeauna ne va tenta o ofertă şi mai bună. Ea ni se prezintă astăzi sub forma unui cupon oferit de GearBest. În mod normal gadgetul costă 28.99

Headset-ul VR al celor de la Xiaomi a debutat cu câteva săptămâni în urmă şi deşi vine la un preţ accesibil, întotdeauna ne va tenta o ofertă şi mai bună. Ea ni se prezintă astăzi sub forma unui cupon oferit de GearBest. În mod normal gadgetul costă 28.99 dolari, dar cuponul scade preţul la 19.99 dolari.

Codul necesar pentru a beneficia de reducere este: LHXMVR, iar achiziţia se face aici. Acest accesoriu e compatibil cu smartphone-urile cu diagonală între 4.7 inch şi 5.7 inch, iar el adopta lentile asferice şi are un corp fabricat din material lycra de calitate. Avem la bord şi 2 fermoare care permit închiderea şi deschiderea zonei frontale prin rabatare.

Produsul cântăreşte 209 grame şi oferă o experienţă imersivă, urmând a primi aplicaţii şi conţinuturi dedicate direct de la Xiaomi. Disponibil doar pe negru, acest  model permite vizualizarea de clipuri VR, clipuri filmate la 360 de grade, concerte, dar şi accesul la diferite jocuri şi aplicaţii speciale de divertisment în realitate virtuală. Cumpărați-l de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×