Xiaomi VR Toy Edition debutează oficial, e mai apropiat de un Google Cardboard decât de un Gear VR

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 748 ori
<b>Xiaomi VR Toy Edition debutează oficial, e mai apropiat de un Google Cardboard decât de un Gear VR</b>După o scurtă amânare, iată că astăzi Xiaomi și-a lansat primul set VR - produs numit VR Toy Edition care este în mare parte o alternativă la Google Cardboard, fără alte brizbrizuri, ci doar cu lentilele necesare vizionării de conținut VR. Produsul de

Aşa cum ne aşteptam, azi pe 4 august Xiaomi şi-a prezentat în sfârşit primul headset VR, modelul Xiaomi VR Toy Edition. Acest headset a debutat oficial în cadrul unui eveniment în China şi e mai apropiat de un Google Cardboard decât de un Gear VR sau HTC Vive.

Xiaomi VR Toy

Ceea ce vedeţi în imagini reprezintă diferite abordări de design pentru acest accesoriu, care pare a avea un soi de husa de călătorie aplicată. Culorile sunt la fel de inspirate precum cele ale unui troller feminin flower power şi mai mult de atât nu spunem. Avem şi un fermoar în zona de protecţie frontală. Mi VR funcţionează în tandem cu smartphone-uri cu diagonale între 4.7 şi 5.7 inch.

Xiaomi VR Toy

În zona unde headsetul se întâlneşte cu faţa utilizatorului sunt folosite materiale precum Lycra şi spandex, iar la interior găsim lentile asferice cu suport anti glare şi o toleranţă de 0.01 mm. Xiaomi a lansat şi o aplicatie proprie VR, cu suport pentru filme, clipuri 3D, aplicaţii VR şi jocuri. Preţul produsului este un incredibil 7 dolari şi e interesant că unele surse numesc produsul Xiaomi VR Toy Edition şi altele Mi VR.

De remarcat că avem şi două deschizături în zona frontală a headsetului, care pot fi folosite pentru a ajusta poziţia telefonului.

Xiaomi VR Toy

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×