Xiaomi pregătește telefoane de 50 de dolari pentru acest an

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.393 ori
<b>Xiaomi pregătește telefoane de 50 de dolari pentru acest an</b>Dacă Xiaomi își va încorda vreodată mușchii pe piața din Europa, atunci o să facă prăpăd. între timp ei anunță&nbsp;planuri mari pentru 2014, care includ și un telefon cu prețul de 50 de dolari, printre altele. &nbsp; Producătorul chinez...

Dacă Xiaomi își va încorda vreodată mușchii pe piața din Europa, atunci o să facă prăpăd. între timp ei anunță planuri mari pentru 2014, care includ și un telefon cu prețul de 50 de dolari, printre altele.

Producătorul chinez care vinde mereu telefoane hit în sute de mii de unități în câteva minute vrea își ducă handseturile ieftine în Japonia. Xiaomi e considerat un producător de terminale high end în China, pentru ca vinde produsele la prețuri accesibile. în 2012 firma a vândut peste 7 milioane de handseturi și a obținut venituri de 2 miliarde de dolari.

în 2013 a ajuns deja la 19 milioane de smartphone-uri, iar în acest an mă aștept să se întreacă deja cu branduri cunoscute. Co-fondatorul Xiaomi, Jei Jun afirmă că plănuiește pentru acest an vânzarea a 40 de milioane de telefoane. Avându-l și pe Hugo Barra, fost oficial Google în cadrul companiei, Xiaomi e pe val și pregătește și câteva modele de tablete pentru viitor. Ce îi va opri pe asiatici?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×