XDA Developers se plânge de performanţa lui Galaxy Note 7, afirmă că "telefonul e mai lent decât rivalii la aproape orice acţiune"

2.682 ori
<b>XDA Developers se plânge de performanţa lui Galaxy Note 7, afirmă că "telefonul e mai lent decât rivalii la aproape orice acţiune"</b>XDA Developers pare a fi pornit un atac cu privire la funcţionarea lui Galaxy Note 7 şi doreşte să îi dărâme piedestalul de terminal rapid şi flagship veritabil. Ei au un material detaliat, în care încearcă să arate că de fapt există versiuni ale acestui

XDA Developers pare a fi pornit un atac cu privire la funcţionarea lui Galaxy Note 7 şi doreşte să îi dărâme piedestalul de terminal rapid şi flagship veritabil. Ei au un material detaliat, în care încearcă să arate că de fapt există versiuni ale acestui model care suferă de lag şi au o funcţionare dezamăgitoare.

XDA subliniază faptul că a testat 4 unităţi din SUA cu procesor Snapdragon 820 ale acestui model şi consideră că Note 7 este "mai lent decât rivalii săi la aproape orice acţiune". Timpul de pornire a aplicaţiilor e menţionat, fiind şi sub OnePlus 3 sau HTC 10, ba chiar şi sub Nexus 6P. O altă problemă ar fi cantitatea uriaşă de procese aparent, cu Note 7 rulând 96 de procese la un moment dat când se apasă "Clear All", în vreme ce un OnePlus 3 are doar 50 de procese.

XDA Developers se plânge de performanţa lui Galaxy Note 7, afirmă că "telefonul e mai lent decât rivalii la aproape orice acţiune"

Şi performanţa browser-ului Chrome e criticată, dar şi scrolling-ul în aplicaţii. Analiza menţionează şi că terminalul ajunge aproape de 40 de grade Celsius după executarea de sarcini standard, dar şi că are tendinţa ca după utilizări lungi să sufere de "sughiţuri". Tastatura stock ar avea la rândul său mici blocaje de milisecunde, iar TouchWiz e considerat principalul vinovat aici, plus tendinţa softului Samsung de a nu folosi eficient core-urile procesorului.

Dacă XDA are dreptate sau nu putem afla doar după o lungă perioadă de utilizare a lui Galaxy Note 7 şi privim deocamdată cu precauţie acuzele lor, pana ce vom testa si noi terminalul. Puteți lectura materialul lor aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×