XDA Developers se plânge de performanţa lui Galaxy Note 7, afirmă că "telefonul e mai lent decât rivalii la aproape orice acţiune"

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.371 ori
<b>XDA Developers se plânge de performanţa lui Galaxy Note 7, afirmă că "telefonul e mai lent decât rivalii la aproape orice acţiune"</b>XDA Developers pare a fi pornit un atac cu privire la funcţionarea lui Galaxy Note 7 şi doreşte să îi dărâme piedestalul de terminal rapid şi flagship veritabil. Ei au un material detaliat, în care încearcă să arate că de fapt există versiuni ale acestui

XDA Developers pare a fi pornit un atac cu privire la funcţionarea lui Galaxy Note 7 şi doreşte să îi dărâme piedestalul de terminal rapid şi flagship veritabil. Ei au un material detaliat, în care încearcă să arate că de fapt există versiuni ale acestui model care suferă de lag şi au o funcţionare dezamăgitoare.

XDA subliniază faptul că a testat 4 unităţi din SUA cu procesor Snapdragon 820 ale acestui model şi consideră că Note 7 este "mai lent decât rivalii săi la aproape orice acţiune". Timpul de pornire a aplicaţiilor e menţionat, fiind şi sub OnePlus 3 sau HTC 10, ba chiar şi sub Nexus 6P. O altă problemă ar fi cantitatea uriaşă de procese aparent, cu Note 7 rulând 96 de procese la un moment dat când se apasă "Clear All", în vreme ce un OnePlus 3 are doar 50 de procese.

XDA Developers se plânge de performanţa lui Galaxy Note 7, afirmă că "telefonul e mai lent decât rivalii la aproape orice acţiune"

Şi performanţa browser-ului Chrome e criticată, dar şi scrolling-ul în aplicaţii. Analiza menţionează şi că terminalul ajunge aproape de 40 de grade Celsius după executarea de sarcini standard, dar şi că are tendinţa ca după utilizări lungi să sufere de "sughiţuri". Tastatura stock ar avea la rândul său mici blocaje de milisecunde, iar TouchWiz e considerat principalul vinovat aici, plus tendinţa softului Samsung de a nu folosi eficient core-urile procesorului.

Dacă XDA are dreptate sau nu putem afla doar după o lungă perioadă de utilizare a lui Galaxy Note 7 şi privim deocamdată cu precauţie acuzele lor, pana ce vom testa si noi terminalul. Puteți lectura materialul lor aici.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×