Preţuri bune la TomTop.com: drone, căşti şi biciclete pliabile

1.030 ori
<b>Preţuri bune la TomTop.com: drone, căşti şi biciclete pliabile</b>Dacă e weekend, atunci e cazul să faceţi nişte shopping la preţuri bune. Am selectat câteva produse interesante din oferta celor de la TomTop.com, cu tot cu reduceri la pachet. Am găsit două perechi de căşti atractive, o dronă şi o bicicletă pliabilă chia

Dacă e weekend, atunci e cazul să faceţi nişte shopping la preţuri bune. Am selectat câteva produse interesante din oferta celor de la TomTop.com, cu tot cu reduceri la pachet. Am găsit două perechi de căşti atractive, o dronă şi o bicicletă pliabilă chiar. Toate sunt mai jos.

1. QCY QY19 BT Headset In-ear Sports Stereo Headphone

QCY QY19 BT Headset In-ear Sports Stereo Headphone

Acest headset in ear este gândit pentru cei care fac mult sport şi vor o experienţă stereo la jogging. Are şi microfon şi se conectează via Bluetooth la telefonul cu Android sau iOS. Autonomia este de 6.5 ore în mod convorbiri. Costă 9.45 euro, ceea ce mi se pare un preţ rezonabil.

2. JJPRO X5 EPIK 1080P RC Drone Quadcopter

JJPRO X5 EPIK 1080P RC Drone Quadcopter

O dronă, sau mai bine zis un quadcopter la puţin peste 100 de euro îmi sună tare bine. Are şi conexiune WiFi, GPS, giroscop pe 6 axe. Cântăreşte doar 400 de grame şi are o cameră capabilă de captură Full HD la bord. Controlul de la distanţă se face până la 300 de metri şi viteză maximă e wow la 60 km/h.

3. Haylou C10 Neckband Wireless Collar Headphones

Haylou C10 Neckband Wireless Collar Headphones

Acolo unde Samsung sau Sony ar cere vreo 100 de euro pe căşti din acelea cu neckband, am găsit o variantă la doar 16.95 euro. Sunt stereo, au conexiune Bluetooth şi sunt fixate pe gât. Au şi microfon, integrat aproape de gură, plus 10 ore de muzică promise pe hârtie. Produsul vine de la Xiaomi şi se poate conecta la orice device cu iOS sau Android. Se controlează cu doar 3 butoane.

Bonus: Bicicleta pliabilă de 14 inch, asistenta electrică. Poţi pedala o parte din drum şi apoi ai 40-60 km de autonomie. Costă 436 de euro la TomTop.com şi este fabricată din aliaje premium, având şi roti gonflabile de 14 inch, cu rezistenţa la şoc şi uzură sau alunecare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×