Preţuri foarte mici la Altex.ro: câţiva lei pentru huse, încărcătoare şi multe accesorii (Posibil Fire Sale)

4.882 ori
<b>Preţuri foarte mici la Altex.ro: câţiva lei pentru huse, încărcătoare şi multe accesorii (Posibil Fire Sale)</b>Uneori cele mai bune reduceri le ai în afara unei campanii tip Black Friday, am mai spus-o! Azi am descoperit mulţumită cititorului Nicolae Mingă o serie de super reduceri la Altex.ro, care sună a Flash Sale

Uneori cele mai bune reduceri le ai în afara unei campanii tip Black Friday, am mai spus-o! Azi am descoperit mulţumită cititorului Nicolae Mingă o serie de super reduceri la Altex.ro, care sună a Fire Sale. E vorba despre multe huse şi încărcătoare care costă ori câţiva lei, ori chiar sub un leu.

Altex

În cadrul aceluiaşi posibil Fire Sale apăruse şi un Samsung Gear VR care de obicei era 200 de lei la doar 15 lei. Evident este epuizat, dar ofertele bune rămân în vigoare. Am văzut zeci de huse pentru telefoane midrange la sub un leu. E vorba de huse pentru Huawei P9 Lite (2017), Huawei Mate 10 Lite, Huawei P10 Lite, Samsung Galaxy J5 (2017) ba chiar şi huse flip cover pentru aceste terminale. Până ș iPhone X are o husă sub 1 leu.

Am vazut și o carcasă de iPhone X Promate Fendy, pe roșu, care ajunsese pe la 23 lei. Nici încărcătoarele nu stau mai rău, cele auto HAMA fiind acum doar 6 sau 7 lei, în loc de 40, 50 sau 60 de lei, cât erau înainte. Am văzut şi un încărcător de reţea cu 3 porturi USB la doar 44.99 lei. Nu ştiu ce a păţit Altex, dar ofertele sunt foarte bune, pentru posesorii de telefoane mai vechi care vor accesorii noi. Sunt si accesorii pentru telefoane noi la discount apropo!

Mulțumim Nicolae Mingă pentru pont! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×