Dotări surpriză pentru Samsung Galaxy A90: procesor Snapdragon 855, cameră triplă cu senzor de 48 MP, versiune 5G

3.253 ori
<b>Dotări surpriză pentru Samsung Galaxy A90: procesor Snapdragon 855, cameră triplă cu senzor de 48 MP, versiune 5G</b>Samsung Galaxy A90 se anunţă a fi un telefon care îl poate canibaliza chiar şi pe Galaxy S10. Asta pentru că ar veni cu procesor Snapdragon 855, conform celor mai noi zvonuri de la @OnLeaks. Acesta a postat pe Twitter

Samsung Galaxy A90se anunţă a fi un telefon care îl poate canibaliza chiar şi pe Galaxy S10. Asta pentru că ar veni cu procesor Snapdragon 855, conform celor mai noi zvonuri de la @OnLeaks. Acesta a postat pe Twitter faptul că vom vedea două versiuni ale acestui smartphone, SM-A908 şi SM-A905 - aceasta din urmă oferind suport 5G.

Ambele au procesor Snapdragon 855, ecran de 6.7 inch şi cititor de amprente integrat în ecran. În spate se află o cameră triplă, dar diferă senzorii. Modelul 5G (A908) vine cu o combinaţie de senzori de 48 MP + 8 MP + 5 MP. Modelul 4G (A905) vine cu un combo de 48 MP + 12 MP + 5 MP, cu o tehnologie specială de stabilizare optică Tilt.

Telefoanele vor oferi şi încărcare rapidă la 45W şi cumva în ciuda tuturor dotărilor high end, primim doar rezoluţie Full HD+. Ambele handseturi vin cu Android 9.0 Pie cu One UI aplicat peste. Încă nu ştim cum vom sta cu camera selfie, mai ales că modelul cel mai apropiat din lineup-ul Samsung, Galaxy A80 are o cameră rotativă triplă, care are şi rol de cameră selfie.

Pentru A90 mă aştept la o baterie de cel puţin 3700 mAh, cât are şi A80, poate chiar peste 4000 mAh. La cum îl cunoaştem pe OnLeaks, sigur va veni cu randări peste câteva zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×