HMD Global avea în plan lansarea unei versiuni argintii de Nokia 9 Pureview; O vedem abia acum în imagini

753 ori
<b>HMD Global avea în plan lansarea unei versiuni argintii de Nokia 9 Pureview; O vedem abia acum în imagini</b>Printre numeroasele telefoane prezentate în cadrul târgului MWC 2019 s-a numărat și Nokia 9 Pureview, device de la care așteptam mult în materie de captură foto mai ales și după teaserele oficiale dezvăluite de către

Printre numeroasele telefoane prezentate în cadrul târgului MWC 2019 s-a numărat și Nokia 9 Pureview, device de la care așteptam mult în materie de captură foto mai ales și după teaserele oficiale dezvăluite de către companie. Din păcate nu a fost cazul și spunem asta după ce am testat din plin telefonul cu 5 camere foto în toate condițiile, de la captura pe timp de zi, la cea low-light și până la filmare.

După cum bine știți acest smartphone a sosit doar pe o singură variantă de culoare, aceea fiind "Midnight Blue". Deși nuanța de față nu era deloc rea, limitarea la o singură versiune nu a fost tocmai bine primită de către fanii companiei. Abia acum iese la iveală că HMD Global pregătise și un model "Silver Grey" la care a decis să renunțe chiar înainte de debut.

Îl vedem astăzi prin intermediul clipului de mai sus și trebuie spus că nuanța arată tare bine. În altă ordine de idei aflați că Nokia 9 Pureview se confruntă în continuare cu probleme pentru scanner-ul de amprente integrat în ecran. Încă din aprilie utilizatorii remarcau faptul că se puteau autentifica pe device scanând tot soiul de obiecte, chiar și pachete de gumă.

Au trecut 2 luni de atunci și iată că Nokia nu a fost în stare să rezolve bug-urile, cu toate că insistă mult pe seama faptului că problemele sunt întâmpinate de un număr mic de utilizatori.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×