Reduceri de Cyber Monday la încă un magazin: GeekMaxi taie până la 50% din preţuri la aspiratoare, trotinete, ceasuri

857 ori
<b>Reduceri de Cyber Monday la încă un magazin: GeekMaxi taie până la 50% din preţuri la aspiratoare, trotinete, ceasuri</b>Din ciclul "Cyber Monday a trecut, reducerile rămân", azi avem încă o serie de oferte la un alt magazin din China. E vorba despre cei de la GeekMaxi, care ne propun în special aspiratoare robot, dar şi unele verticale, fără fir, plus trotinete, ceasuri..

Din ciclul "Cyber Monday a trecut, reducerile rămân", azi avem încă o serie de oferte la un alt magazin din China. E vorba despre cei de la GeekMaxi, care ne propun în special aspiratoare robot, dar şi unele verticale, fără fir, plus trotinete, ceasuri şi căşti. Am ales cele mai atractive 3 produse şi le găsiţi mai jos.

Am ales pentru voi 3 produse cu discount, un aspirator, o boxă Bluetooth şi un ceas Xiaomi Amazfit foarte solicitat. Hai să vedem despre ce e vorba:

1. Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm Smartwatch - Global Version

Xiaomi AMAZFIT GTR

În general acest ceas costă 121.99 euro, dar GeekMaxi îl reduce la 116 euro, dacă aplici codul "WHNvUmRz". Avem de-a face aici cu modelul cu corp de 47 mm. Rezistă la apă la o adâncime de până la 50 de metri şi are şi detecţie automată a pulsului pe parcursul întregii zile. Ecranul este unul de 1.39 inch, un AMOLED color cu contrast bun. Luminozitatea se ajustează automat în funcţie de mediul din jur. Are şi 12 moduri de activităţi sportive, inclusiv bicicleta eliptică, înot şi altele. Vă va monitoriza parcursul pe harta cu ajutorul GPS-ului.

Vă va permite să primiţi şi notificări pentru apeluri, mesaje, mail-uri şi preia notificări şi de la aplicaţii.

2. Tronsmart Element Force 40W Bluetooth Speaker

Tronsmart Element Force 40W Bluetooth Speaker

Aceasta boxă Bluetooth cu corp certificat IPX7 scoate acustica de 40W şi ar trebui să coste 38.99 euro de obicei. Doar că GeekMaxi propune o reducere de 2 euro dacă aplici codul "ZVLcPIPj". Are autonomie de 15 ore, 3 moduri de egalizare, conexiune Bluetooth 4.2 care bate la 20 de metri şi suport NFC. Rezistă şi la temperaturi extreme.

3. Xiaomi VIOMI V2 Pro Vacuum Cleaner (EU Plug)

Xiaomi VIOMI V2 Pro Vacuum Cleaner (EU Plug)

Am ajuns şi la punctul de rezistenţă al ofertei, aspiratorul Xiaomi VIOMI V2 Pro, care costă 334.99 euro, de obicei, dar scade la 329.99 euro, dacă aplici codul "kbp8db69". Are un filtru special care absoarbă apă şi multiple moduri de măturare sau mop. Va scana camera şi îi va crea o hartă, folosind un senzor special cu laser. Puterea sa de aspirare este de 2100 Pascali. Aspiratorul poate  aspira praful, resturile mari, bucăţi de cereale de exemplu şi alte gunoaie mici. Poate traversa şi obstacole înalte de 2 cm, cabluri sau mici jucării. Autonomia este de 2 ore şi apoi revine la staţia bază pentru încărcare.

Se poate controla de pe telefon.

Mai multe oferte de Cyber Monday aveţi pe site-ul GeekMaxi.

 

 

 

 

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×