Huawei dă startul unei campanii de recrutare pentru cercetători de top; Promite salarii de până la 300.000 dolari

755 ori
<b>Huawei dă startul unei campanii de recrutare pentru cercetători de top; Promite salarii de până la 300.000 dolari</b>Prezența pe "lista neagră" a celor de la SUA îi obligă pe cei de la Huawei să închidă și un centru de cercetare-dezvoltare din țara lui Trump, asta pentru că echipele de cercetători cu pricina au primit interdicție de comunicare

Prezența pe "lista neagră" a celor de la SUA îi obligă pe cei de la Huawei să fie la un pas de închiderea unui centru de cercetare-dezvoltare din țara lui Trump, asta pentru că echipele de cercetători cu pricina au primit interdicție de comunicare cu firma din China și astfel nu își mai pot continua activitatea în același ritm.

Am aflat recent că se pregătesc concedieri masive, de ordinul sutelor de persoane și că mulți au șansa de a se întoarce în China păstrându-și jobul acolo. Totodată, Huawei s-ar afla într-o campanie de recrutare pentru cercetători de top. Se caută 20-30 persoane talentate care să ajute firma chineză în dezvoltarea de tehnologii deosebite menite să păstreze Huawei în clasamentul companiilor inovatoare.

Pentru moment se caută absolvenți cu doctorat, persoane ce ar putea primi salarii anuale cuprinse între 130.000 și 292.000 dolari, potrivit unui e-mail semnat chiar de către Ren Zhengfei. Același CEO mai declară și faptul că Huawei trebuie să câștige bătăliile tehnologice și comerciale din viitor, iar recrutarea de talente are rolul de a aduce beneficii uriașe organizației. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×