iPhone XR şi iPhone 8 primesc reduceri; Iată cu cât se taie prețul

1.809 ori
<b>iPhone XR şi iPhone 8 primesc reduceri; Iată cu cât se taie prețul</b>Aşa cum se întâmplă în fiecare an odată cu debutul unui iPhone, generaţiile trecute de telefoane primesc reduceri. Odată cu anunţarea lui trio-ului iPhone 11 se vor ieftini iPhone 8 şi iPhone XR. Ca idee şi iPhone 11 este

Aşa cum se întâmplă în fiecare an odată cu debutul unui iPhone, generaţiile trecute de telefoane primesc reduceri. Odată cu anunţarea lui trio-ului iPhone 11 se vor ieftini iPhone 8 şi iPhone XR. Ca idee şi iPhone 11 este cu 50 de dolari mai ieftin decât iPhone XR la debut, deşi plusează cu o cameră duală în spate.

Între timp Apple iPhone XR, unul dintre telefoanele cele mai apreciate la Mobilissimo.ro în 2018 costă acum 600 dolari în varianta cu 64 GB stocare. Văd că au început şi retailerii de la noi să scadă de la cota de 3700 lei la cea de 3400 lei şi mă aştept să se ducă şi mai jos.

Apple a vorbit şi despre programul de trade in/buy back, care mai taie în jur de 160 euro din preţ (suma recomandată în Europa fiind de 700 euro). iPhone 8 a primit şi el un discount, costând 450 dolari în SUA acum, în vreme ce în Europa ajunge pe la 530 euro. Cine vrea să dea un telefon la schimb primeşte doar 70 euro discount pentru iPhone 8.

Vorbim aici despre variante de 64 GB, iar cele de 128 GB costă cu câteva sute de lei mai mult. Ca să vă creăm o imagine mai clară, iPhone XR a debutat toamna trecută cu suma de 850 euro pe continentul nostru, iar acum are preţ recomandat 700 de euro. E şi o reducere la Apple Watch Series 3, care porneşte de la 230 euro în varianta cu GPS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×