Reduceri și Campanii Online #223: Azi Euro GSM, Germanos, Libris, iHunt [...]

828 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #223: Azi Euro GSM, Germanos, Libris, iHunt [...]</b>Finalul lunii martie se apropie cu pași repezi și observăm faptul că retailerii de la noi încep să se pregătească pentru campaniile de Paște, atunci când așteptăm reduceri ceva mai atractive la o gamă largă de produse

Finalul lunii martie se apropie cu pași repezi și observăm faptul că retailerii de la noi încep să se pregătească pentru campaniile de Paște, atunci când așteptăm reduceri ceva mai atractive la o gamă largă de produse. Între timp aruncăm o privire asupra promoțiilor actuale pe care vi le prezentăm mai jos sub forma unei liste detaliate. La final de articol aveți și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Astăzi ne adresăm gamerilor prin produsul zilei, fiind vorba despre o placă video ideală pentru gaming la calitate de top. Soluția se numește MSI GeForce RTX 2060 și vine echipată cu 6 GB memorie GDDR6, placă video pe 192-bit ce beneficiază de tehnologia Ray-tracing. Suportă o rezoluție maximă de 7680x4320 pixeli și costă acum 1.949 lei în oferta PC Garage! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×