Reduceri și Campanii Online #287: Azi eMAG, Altex, Libris, iHunt [...]

714 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #287: Azi eMAG, Altex, Libris, iHunt [...]</b>Mijlocul săptămânii ne servește noi campanii promoționale din partea retailerilor, oferte variate și cu siguranță pe gustul tuturor. Le găsiți listate mai jos pe cele mai importante și ce trebuie știut este că mulți

Mijlocul săptămânii ne servește noi campanii promoționale din partea retailerilor, oferte variate și cu siguranță pe gustul tuturor. Le găsiți listate mai jos pe cele mai importante și ce trebuie știut este că mulți comercianți au și promoții pentru aparate de aer condiționat, sau produse ideale pentru vacanță. Descoperiți la final de articol și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

În cazul în care vă doriți un smartphone super arătos dar care să nu coste prea mult, atunci Xiaomi Redmi Note 7 în varianta pe roșu este o alegere mai mult decât bună. Vine echipat cu ecran FHD+ de 6.3 inch, 4 GB RAM + 64 GB stocare, procesor Snapdragon 660, cameră duală de 48 mpx + 5 mpx în spate și cu baterie de 4000 mAh ce suportă încărcare la 18W. Costă doar 970 lei pe QuickMobile odată cu aplicarea codului QUICK202.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×