Apple Watch 4 primește suport EKG în România odată cu actualizarea la watchOS 5.2

1.140 ori
<b>Apple Watch 4 primește suport EKG în România odată cu actualizarea la watchOS 5.2</b>După ce ieri ne declaram uimiți de sosirea suportului eSIM în România pentru terminalele iPhone compatibile și câteva ore mai târziu și de anunțul cu privire la sosirea soluției Apple Pay din a 2-a parte a anului în România

După ce ieri ne declaram uimiți de sosirea suportului eSIM în România pentru terminalele iPhone compatibile și câteva ore mai târziu și de anunțul cu privire la sosirea soluției Apple Pay din a 2-a parte a anului în România, iată că acum mai vine o super veste. De această dată posesorii de ceasuri Apple Watch Series 4 sunt cei care se bucură de noutăți, asta odată cu actualizarea la versiunea watchOS 5.2.

watchOS

Aflăm de pe grupul Mobilissimo de pe Facebook faptul că acest update aduce printre altele și mult-așteptatul suport pentru funcția EKG, ceva ce până acum era limitat doar pentru câteva țări. De astăzi și România se află pe lista țărilor unde aplicația EKG este disponibilă, asta ca urmare a aprobării primite din partea CE pe plan european.

watchOS

Posesorii de Apple W4 își pot realiza electrocardiograme și consulta rezultatele dintr-o aplicație dedicată, sau salva analiza sub forma unui PDF pentru a o trimite către doctor pentru o citire amănunțită. De asemenea, se aduce odată cu această actualizare și funcția de notificare pentru ritm cardiac neregulat, funcție ce este disponibilă de la Apple Watch 1 în sus.

Avem pe listă și alte noutăți aduse de către watchOS 5.2 precum suportul pentru noile căști AirPods 2, Apple News+, dar și pentru funcția real-time text (RTT) pentru apeluri telefonice. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×