Top 5 jocuri Horror testate pe Samsung Galaxy S10+: de la Alien la clone de Five Nights at Freddy's şi Granny (Video)

1.613 ori
<b>Top 5 jocuri Horror testate pe Samsung Galaxy S10+: de la Alien la clone de Five Nights at Freddy's şi Granny (Video)</b>Da, am început să ne jucăm iarăşi la Mobilissimo.ro. Am profitat de prezenţa lui Samsung Galaxy S10+ în redacţia noastră pentru a ne juca câteva titluri horror pe acest smartphone. Îl testam în cadrul Orange Smartphone Tester şi aflaţi că el costa în jur

Da, am început să ne jucăm iarăşi la Mobilissimo.ro. Am profitat de prezenţa lui Samsung Galaxy S10+ în redacţia noastră pentru a ne juca câteva titluri horror pe acest smartphone. Îl testam în cadrul Orange Smartphone Tester şi aflaţi că el costa în jur de 4.700 de lei la Orange. Ne speriem şi simţim emoţii intense în top 5-ul de mai jos, intre Alieni si bunici de groaza.

Am o istorie îndelungată cu jocurile horror, datând de pe vremea când te speriai de câţiva pixeli în Silent Hill 1 acum 20 de ani. Am evoluat spre un horror consumat şi digerat mai rapid, cu jumpscare-uri şi superstaruri ale horror-ului, de către TREBUIE să te sperii. Granny, Momo, Slenderman sunt exemple născute din mituri urbane. Am făcut acest top 5 cu jocuri horror, alegând pe sprânceană câteva titluri care merită atenţia voastră.

Cel mai nou este Alien Blackout, lansat în acest an şi este o imitaţie de Five Nights at Freddy's, dar cu Xenomorphi şi camere de controlat, plus colegi de echipa de ghidat pe hartă. Trebuie să închideţi uşi până să vină alien-ul şi să îi ghidaţi pe astronauţi, sau să le suflaţi prin casca să se ascundă. Stres mare şi puls ridicat. E legat de seria principala Alien cu destul de multa grija. 

Case Animatronics e tot o clonă de FNAF, dar una în care te poţi mişca şi privi pe tableta camerele de filmat, în vreme ce un animatronic te fugăreşte. Şi aici e presiune mare, dar jocul e scurt, putând fi terminat şi în 40 de minute.

Reporter a primit deja recenzia noastră şi este un clasic care te poartă pe coridoare întunecate şi spre puzzle-uri nu chiar uşoare. Am încercat şi celebrul Granny, în care o bunică horror (mamaia lui Slenderman) te hăituieşte printr-o casă şi ai doar 5 încercări să scapi. Podelele se rup, avem şi capcane şi obiecte de furat.

Am pus la treaba şi Identity V, care aruncă multiplayer în ecuaţie şi un vibe de Dead by Daylight şi Tim Burton. Vă recomand toate acest titluri şi să priviţi clipul, dar doar dacă nu sunteţi slabi de înger.

Le puteți descărca de aici:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×