Reduceri și Campanii Online #283: Azi CEL, eMAG, Libris, Germanos [...]

841 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #283: Azi CEL, eMAG, Libris, Germanos [...]</b>Vânătorii de promoții au nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi revenim cu un articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte de pe web

Vânătorii de promoții au nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi revenim cu un articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte de pe web. De asemenea așa cum v-am obișnuit la final de articol puteți găsi și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Printre cele mai accesibile smartphone-uri Samsung ale momentului îl avem și pe Galaxy M10, handset ce vine echipat cu ecran HD+ de 6.22 inch, procesor Exynos 7870, baterie de 3400 mAh, 2 GB RAM + 16 GB stocare și cameră duală de 13 + 5 megapixeli în partea din spate. Folosind codul QUICK202 puteți cumpăra acest telefon pentru doar 582 lei din oferta QuickMobile.ro.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×