Presupuse schițe ale lui iPhone XI ajung online, confirmând design-ul de cameră pătrată din spate

992 ori
<b>Presupuse schițe ale lui iPhone XI ajung online, confirmând design-ul de cameră pătrată din spate</b>Deși mulți sperau ca design-ul pătrat al camerei pe care l-am văzut cu ceva timp în urmă într-o serie de randări pe iPhone XI să nu fie cel ales într-un final de către Apple, iată că în realitate acesta va fi preferat de către compania

Deși mulți sperau ca design-ul pătrat al camerei pe care l-am văzut cu ceva timp în urmă într-o serie de randări pe iPhone XI să nu fie cel ales într-un final de către Apple, iată că în realitate acesta va fi preferat de către compania din Cupertino. Spunem asta pentru că în ultimele ore design-ul a fost confirmat de către o schiță apărută online ce scoate la iveală pe cât se poate de clar camera triplă pătrată din spate.

Schite iPhone XI

Fotografia pe care o vedeți aici și-a făcut apariția pe Weibo și pare a fi diagrama după care este produs cadrul intern al telefonului ce vine la toamnă. Modulul va fi unul de mari dimensiuni după cum observam încă din randările anterioare și este cazul să ne așteptăm la o protuberanță serioasă. 

Schite iPhone XI

Apple rămâne neclintită din a păstra camera foto principală în colțul din stânga-sus spate, chiar și acum în situația în care se va ajunge la o dimensiune generoasă a modului și la un design deloc atractiv pentru smartphone în general. În altă ordine de idei aflați că cel puțin iPhone-urile din acest an au șanse mari să nu facă trecerea la portul USB-C, luând în seama afirmația celebrului youtuber MKBHD făcută recent.

Cum nici accesoriile proaspăt lansate de către Apple (ex: AirPods 2 care sunt promovate pentru utilizarea cu iPhone-ul) nu au făcut trecerea la noul port, păstrându-l pe cel Lightning, este un indiciu că nici terminalele mobile nu își vor schimba conectorul prea curând - ideea fiind aceea de a oferi conectori similari pe telefoane și accesorii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×