Reduceri și Campanii Online #226: Azi Cărturești, Libris, Notino, IT Galaxy [...]

706 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #226: Azi Cărturești, Libris, Notino, IT Galaxy [...]</b>Prima zi a lunii aprilie ne aduce multe oferte proaspete din partea retailerilor, oferte pe care le găsiți listate mai jos. Aveți multe reduceri de care puteți profita în această perioadă și avem chiar și comercianți care au dat startul

Prima zi a lunii aprilie ne aduce multe oferte proaspete din partea retailerilor, oferte pe care le găsiți listate mai jos. Aveți multe reduceri de care puteți profita în această perioadă și avem chiar și comercianți care au dat startul campaniilor de Paște. Ca de fiecare dată, așa cum v-am obișnuit, la final de articol găsiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit.

Produsul erou al zilei:

Oferta specială pe care am descoperit-o astăzi este asociată unui smartphone cu dotări de top și anume Xiaomi Mi 8, telefon pe care îl puteți achiziționa pentru doar 1.699 lei din oferta evoMAG.ro. Avem aici de-a face cu un flagship ce aduce ecran Super AMOLED de 6.21 inch, procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM, 64 GB de stocare flash, cameră duală în spate și sistem de autentificare facială 3D.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×