Huawei P30 Pro are și câteva lipsuri pe partea foto; Iată ce caracteristici nu sunt prezente pe flagship

1.494 ori
<b>Huawei P30 Pro are și câteva lipsuri pe partea foto; Iată ce caracteristici nu sunt prezente pe flagship</b>Cu toate că Huawei P30 Pro se bucură de laude peste laude pentru camera sa foto, există și câteva lipsuri la nivel de echipare foto pe care le descoperim astăzi ca urmare a unui interviu acordat de gigantul chinez recent

Cu toate că Huawei P30 Pro se bucură de laude peste laude pentru camera sa foto, există și câteva lipsuri la nivel de echipare foto pe care le descoperim astăzi ca urmare a unui interviu acordat de gigantul chinez recent. Un prim detaliu pe care îl aflăm este că telefonul nu oferă suport pentru filmarea 4K la 60 cadre pe secundă, un mod tare apreciat printre utilizatorii și ceva care nu lipsește de pe flagship-urile actuale.

Huawei scuză lipsa acestei funcții prin faptul că beneficiile unei asemenea capturi video se vă doar pe ecranele mari și astfel nu are deloc sens să fie implementată această opțiune pe smartphone-urile sale. Chinezii mai pun pe lista de motive și spațiul mare pe care materialele 4k@60fps le ocupă pe device. 

Cea de-a doua caracteristică lipsă este asociată camerei frontale selfie care aduce un senzor de 32 megapixeli dar fără autofocus, funcție prezentă iarăși pe mai toate flagship-urile rivale. Aici Huawei spune că utilizarea celui mai bun senzor posibil este mai importantă decât folosirea unui senzor cu multe funcții și că autofocusul nu este necesar pentru camera selfie pentru că majoritatea selfie-urilor sunt realizate din poziții fixe.

De asemenea, adăugarea suportului autofocus ar fi crescut dimensiunea decupajului picătură și compania chineză nu a dorit să accepte așa ceva pe Huawei P30 Pro. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 😊

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×