Reduceri și Campanii Online #314: Azi eMAG, PC Garage, Cel, Libris [...]

550 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #314: Azi eMAG, PC Garage, Cel, Libris [...]</b>După o săptămână de pauză iată că seria de articole informative "Reduceri și Campanii Online" revine în forță, cu o postare în care veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online. Avem pentru voi multe reduceri

După o săptămână de pauză iată că seria de articole informative "Reduceri și Campanii Online" revine în forță, cu o postare în care veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online. Avem pentru voi multe reduceri interesante, ca de final de vară și în cazul în care încă nu ați fost în concediu, aveți posibilitatea pentru a vă pune la punct cu cele necesare pentru o vacanță reușită. Iată ofertele! 

Produsul erou al zilei:

În aceste zile puteți găsi la QuickMobile.ro și smartphone-ul Samsung Galaxy A60 la un preț special, telefon echipat cu ecran FHD+ de 6.3 inch, procesor Snapdragon 675, 6 GB RAM, 128 GB de stocare flash și cameră triplă în spate. Are baterie de 3500 mAh, decupaj bulină pentru camera selfie și suport microSD. Folosind codul promo QUICK202 îl puteți achiziționa pentru doar 1.455 lei.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×