Google Pixel 4 copiază camera pătrată a lui iPhone XI, conform noilor randări @OnLeaks

923 ori
<b>Google Pixel 4 copiază camera pătrată a lui iPhone XI, conform noilor randări @OnLeaks</b>@OnLeaks ar putea primi un soi de premiu pentru câte randări ne-a oferit în ultima săptămână. Această sursă a postat pe rând astfel de imagini pentru Galaxy Note 10, Note 10 Pro şi acum Pixel 4 în premieră, pe parcursul

@OnLeaks ar putea primi un soi de premiu pentru câte randări ne-a oferit în ultima săptămână. Această sursă a postat pe rând astfel de imagini pentru Galaxy Note 10, Note 10 Pro şi acum Pixel 4 în premieră, pe parcursul a câteva zile. Pixel 4 apare cu o surpriză aici: un design de cameră ce pare luat fix de la iPhone XI, la randul său inspirat de cel de pe Mate 20 Pro.

A fost nevoie să umblăm puţin la contrastul şi luminozitatea imaginilor publicate de către @OnLeaks şi pricebaba, pentru a scoate la iveală acea cameră pătrată. Nu e foarte clar câţi senzori include, dar aş merge pe minim 2, maxim 3. Nu cred că Google s-ar aventura la 4 camere deocamdată. Deja saltul de la 1 la 3 e multişor pentru compania care preferă upgrade-uri optice la nivel software.

Google Pixel 4

Mai avem de aşteptat până la debutul acestui telefon, care ar trebui să vină la toamnă, poate prin octombrie. Posibil să fie discrepanţe între cele două Pixel 4-uri, cu un Pixel 4 cu 2 camere şi design cu camera în linie şi Pixel 4 XL cu cameră pătrată. Cititorul de amprente ar urma să fie integrat în ecran. Se pare şi că acest model din randări va renunţa la difuzoarele frontale, avem două grile de difuzor jos, flancând portul USB Type-C.

Nici urmă de jack audio desigur. Mai aşteptăm la bord şi un procesor Snapdragon 855, 6 sau 8 GB RAM şi un ecran cu muchii foarte înguste. Judecând după alte concepte de Pixel 4, camera selfie va fi duală şi decupată în ecran ca la Galaxy S10+.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×