Google Pixel 4 a primit un hands on deja, de la Unbox Therapy (machetă) + randări noi de la Ben Geskin

872 ori
<b>Google Pixel 4 a primit un hands on deja, de la Unbox Therapy (machetă) + randări noi de la Ben Geskin</b>Google Pixel 4 a stârnit frenezia întregului Internet cu ultima sa scăpare, care ne prezintă o cameră foarte similară cu cea de pe iPhone 11. Evident a început cearta între fanii iPhone şi fanii terminalelor Android

Google Pixel 4 a stârnit frenezia întregului Internet cu ultima sa scăpare, care ne prezintă o cameră foarte similară cu cea de pe iPhone 11. Evident a început cearta între fanii iPhone şi fanii terminalelor Android, dar trecând peste asta, imediat după randările OnLeaks au apărut unele mai clare de la Ben Geskin şi apoi... un hands on. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Să vă explic: oameni precum OnLeaks (Steve Hemmerstoffer) au surse peste tot, în fabrici, la retaileri, la producători de huse şi poate face uşor rost de dimensiunile finale ale unui telefon şi linii de generale de design. Apoi le e uşor să pună un grafician talentat să facă randari. Ulterior din randări se pot face machete 3D şi o astfel de machetă a ajuns în mâna lui Unbox Therapy.

Pixel 4 Macheta

Diferenţa faţă de alte machete e că de obicei ele sunt fabricate din plastic, doar că la Unbox Therapy avem mai degrabă un soi de matriţe metalice. Sunt matriţele folosite de producătorii de huse pentru a îşi realiza accesoriile. Vedem atât o machetă de Pixel 4, cât şi una de Pixel 4 XL. Ambele au camere pătrate şi observăm că e şi un bliţ special în zona de jos a modulului.

Pixel 4

Pare să aducă cu ce ne-a arata Ben Geskin: 3 camere integrate în formă de triunghi, atât pe Pixel 4, cât şi pe Pixel 4 XL. În față avem 2 camere, iar diferenţele de design între cele două versiuni sunt minime. Unbox Therapy ne vorbeşte şi despre un "senzor spectral", o noutate la optică de telefoane mobile.

Formatul şi dimensiunile lui Google Pixel 4 XL vor fi foarte similare cu cele ale lui Pixel 3 XL. În mod bizar nu vom avea nici breton, nici vreun decupaj, ci o "frunte lată" pe Pixel 4 XL, ocupând toată zona de sus a telefonului. Dorinţa este de a pune acolo cât mai multă tehnologie de captură selfie, dar şi autentificare facială.

Se doreşte realizarea de selfie-uri ultra wide mai bune şi autentificare cu infraroşu. Se anunţă o toamnă încinsă în 2019 şi cel puţin 3 telefoane cu modul pătrat de cameră care ne vor fura ochii: iPhone XI, Huawei Mate 30 Pro şi Google Pixel 4 XL.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×