Structura mecanică a camerei lui Samsung Galaxy A80 e mai complicată decât ați crede; Avem un demo cu tehnologia folosită (Video)

1.885 ori
<b>Structura mecanică a camerei lui Samsung Galaxy A80 e mai complicată decât ați crede; Avem un demo cu tehnologia folosită (Video)</b>Pentru că tot s-a pus în vânzare Samsung Galaxy A80 pe 1 iulie în Europa și tot a ajuns la noi în teste (unboxing aici), am făcut niște săpături și am descoperit cum arată structură mecanică a camerei sale.

Pentru că tot s-a pus în vânzare Samsung Galaxy A80 pe 1 iulie în Europa și tot a ajuns la noi în teste (unboxing aici), am făcut niște săpături și am descoperit cum arată structură mecanică a camerei sale. Spoiler: e mai complicată decât credeți. Aveți un video mai jos.

Până acum producătorii de telefoane au încercat în fel și chip să scape de camera selfie și locul ocupat pe panoul frontal. Am văzut camere rotative la ZenFone 6, camere glisante la Xiaomi Mi Mix 3 și Oppo Find X, mecanisme periscop la OnePlus 7 Pro și Redmi K20. Galaxy A80 combină sliderul cu camera rotativă, pentru efect maxim. Modulul de cameră Samsung de pe acest telefon include 3 senzori și se poate roti la 180 de grade. 

Un video postat pe rețeaua Weibo prezintă tot ansamblul camerei. Vedem un motoraș care ridică porțiunea glisantă din locașul său și apoi o tot împinge pentru a roti camera. Există și un mecanism de siguranță: camera se rotește chiar dacă presiunea e aplicată pe o singură parte și cedează unul dintre cele 2 motoare. Pentru că avem doar un video de 7 secunde aici, așteptăm cu nerăbdare și disecția lui JerryRigEverything pentru a vedea în detaliu tot.

Jerry ne-a arătat și cât de simplu este mecanismul de pe ZenFone 6, bazat pe o simplă rotiță și un motoraș pentru a roti cameră. Personal consider că aceste mecanisme sunt doar componente în plus care se pot strică. Doar timpul ne va spune cum se comportă un device de gen la drum lung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 😊

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×