Reduceri și Campanii Online #292: Azi Cărturești, PC Garage, Notino, iHunt [...]

572 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #292: Azi Cărturești, PC Garage, Notino, iHunt [...]</b>Vă întâmpinăm astăzi cu o nouă ediție din seria "Reduceri și Campanii Online", postare prin intermediul căreia veți afla detalii despre cele mai proaspete oferte demarate de către retaileri în mediul online

Vă întâmpinăm astăzi cu o nouă ediție din seria "Reduceri și Campanii Online", postare prin intermediul căreia veți afla detalii despre cele mai proaspete oferte demarate de către retaileri în mediul online. Sunt multe discount-uri de care puteți profita în această perioadă și avem pentru voi la final de articol și un produs erou al zilei care se remarcă prin reducerea atractivă primită. 

Produsul erou al zilei:

Recomandarea acestei zile vine sub forma unui smartphone și anume Samsung Galaxy S9, device flagship lansat în urmă cu un an care în sfârșit a început să mai cunoască tăieri de preț. Poate fi găsit în acest moment la prețul de 2.299 lei în oferta QuickMobile.ro, dar avem la dispoziție și codul promo QUICK202 pentru o extra reducere de 3%. Se ajunge la suma de 2.231 lei și îl puteți achiziționa de aici! Apropo, este varianta cu 128 GB stocare. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×