Reduceri și Campanii Online #277: Azi Altex, Cărturești, PC Garage, iHunt [...]

686 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #277: Azi Altex, Cărturești, PC Garage, iHunt [...]</b>Am ajuns rapid la mijloc de săptămână și pentru că afară canicula continuă poate că ar fi necesară achiziția unui aparat de aer condiționat, asta în care nu aveți deja unul. Mulți retaileri de pe plan local oferă discount-uri

Am ajuns rapid la mijloc de săptămână și pentru că afară canicula continuă poate că ar fi necesară achiziția unui aparat de aer condiționat, asta în care nu aveți deja unul. Mulți retaileri de pe plan local oferă discount-uri generoase la aceste aparate, ba chiar și promoții dedicate acestora. Găsiți toate ofertele în lista de mai jos și la final de articol un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Cum în primele rânduri ale acestui articol v-am vorbit despre aparatele de aer condiționat, ar fi cazul ca și produsul zilei să fie un asemenea produs. Cel mai interesant pe care l-am găsit este modelul Vortex A1218LA, un aparat de aer condiționat portabil de 12000 BTU care la nevoie poate fi mutat dintr-o cameră în alta pentru a răci toate încăperile din case. Costă acum doar 1.199 lei la Altex.ro.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×