Reduceri și Campanii Online #295: Azi eMAG, Libris, Altex, Cel [...]

607 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #295: Azi eMAG, Libris, Altex, Cel [...]</b>Weekend-ul aproape că ne bate la ușă și dacă aveți în plan ceva shopping noi vă întâmpinăm astăzi cu o listă a celor mai proaspete oferte demarate de către retaileri în online

Weekend-ul aproape că ne bate la ușă și dacă aveți în plan ceva shopping noi vă întâmpinăm astăzi cu o listă a celor mai proaspete oferte demarate de către retaileri în online. Descoperiți astfel ce discount-uri propun comercianții și vedeți care sunt categoriile vizate în această perioadă. La final de articol avem pentru voi și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit! 

Produsul erou al zilei:

În cadrul campaniei Happy Weekend organizată de către Altex.ro în aceste zile puteți găsi și televizorul LG 43LK5100PLA - dispozitiv cu diagonală de 108 cm, rezoluție Full HD și acustică 20W. Are 2x porturi HDMI, 1x USB pentru redarea de conținut de pe stick memorie și afișează imagini în format 16:9. Prețul este de 1.079 lei.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×