Reduceri și Campanii Online #327: Azi Libris, eMAG, Altex, CEL [...]

611 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #327: Azi Libris, eMAG, Altex, CEL [...]</b>Cel puțin calendaristic vara s-a terminat, dar asta nu înseamnă că și reducerile au parte de aceeași soartă. În primul articol "Reduceri și Campanii Online" din luna septembrie 2019 avem pentru voi o listă de promoții cu adevărat

Cel puțin calendaristic vara s-a terminat, dar asta nu înseamnă că și reducerile au parte de aceeași soartă. În primul articol "Reduceri și Campanii Online" din luna septembrie 2019 avem pentru voi o listă de promoții cu adevărat atractive, inclusiv nelipsitele Back to School despre care ați aflat deja. La final de articol descoperiți un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Dacă vă aflați în căutarea unui laptop ultraportabil pe care să nu cheltuiți o sumă prea mare de bani, atunci modelul ACER Aspire Swift 3 pare a fi o alegere potrivită. Costă 2.799 lei pe Altex.ro și aduce ecran Full HD cu diagonală de 15.6 inch, procesor Intel Core i5-8260U, 8 GB RAM, ba chiar și SSD de 256 GB. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×