Reduceri și Campanii Online #313: Azi PC Garage, Cel, eMAG, Altex [...]

959 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #313: Azi PC Garage, Cel, eMAG, Altex [...]</b>La început de săptămână venim cu un articol proaspăt din seria "Reduceri și Campanii Online" pentru voi, postare în cadrul căreia veți descoperi o listă a celor mai noi oferte demarate de către retaileri în mediul online

La început de săptămână venim cu un articol proaspăt din seria "Reduceri și Campanii Online" pentru voi, postare în cadrul căreia veți descoperi o listă a celor mai noi oferte demarate de către retaileri în mediul online. Sunt multe promoții de care puteți profita în această perioadă și așa cum v-am obișnuit de fiecare dată, la final de articol găsiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

În oferta celor de la PC Garage descoperim astăzi un laptop de gaming foarte interesant. Se numește Acer Nitro 7 și printre dotările sale avem un ecran FHD de 15.6 inch cu rată de refresh de 144Hz, procesor i7-9750H, 8 GB RAM, placă video NVIDIA GTX 1650 de 4 GB, difuzoare stereo și 1 TB de stocare. Prețul său este de 5.386 lei și îl puteți cumpăra de aici.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×