Reduceri și Campanii Online #364: Azi PC Garage, Altex, eMAG, QuickMobile [...]

899 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #364: Azi PC Garage, Altex, eMAG, QuickMobile [...]</b>După câteva zile de pauză revenim cu seria de articole "Reduceri și Campanii Online", ajungând iată la ediția 364. Așa cum v-am obișnuit, veți găsi mai jos o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online, iar la final de

După câteva zile de pauză revenim cu seria de articole "Reduceri și Campanii Online", ajungând iată la ediția 364. Așa cum v-am obișnuit, veți găsi mai jos o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online, iar la final de articol un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă. Iată reducerile! 

Produsul erou al zilei:

La un preț de doar 1.199 lei găsiți astăzi în oferta Altex.ro și smartphone-ul ASUS ZenFone 5, un telefon de nivel mid-range cu design arătos și 4 GB RAM + 64 GB stocare. Are ecran FHD+ de 6.2 inch, procesor Snapdragon 636, cameră duală de 12 + 8 mpx în spate și baterie de 3300 mAh cu încărcare rapidă!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×