Reduceri și Campanii Online #387: Azi PC Garage, eMAG, Libris, Altex [...]

783 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #387: Azi PC Garage, eMAG, Libris, Altex [...]</b>Weekend-ul ne bate la ușă și asta înseamnă că avem două zile la dispoziție să navigăm pe web în căutarea celor mai atractive reduceri și produse ideale de pus sub bradul de Crăciun. Pentru a vă scuti de căutarea

Weekend-ul ne bate la ușă și asta înseamnă că avem două zile la dispoziție să navigăm pe web în căutarea celor mai atractive reduceri și produse ideale de pus sub bradul de Crăciun. Pentru a vă scuti de căutarea campaniilor proaspăt organizate în online, noi vă oferim mai jos o listă generoasă cu asemenea promoții, iar la final de articol găsiți și un produs erou al zilei ce se remarcă prin discount-ul generos primit! 

Produsul erou al zilei:

În oferta Altex.ro puteți găsi astăzi și smartphone-ul Motorola One Zoom, terminal ce ajunge să coste acum doar 1.599 lei, asta după ce multă vreme a tot stat la 1.900 ba chiar 2.000 lei. Este telefonul pe care Moto îl prezenta oficial la IFA în septembrie și care se remarcă printr-un setup quad-camera capabil de zoom optic 3x. Are ecran OLED, procesor Snapdragon 675 și baterie de 4000 mAh cu alimentare rapidă! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×