Reduceri și Campanii Online #325: Azi Notino, eMAG, Libris, Altex [...]

616 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #325: Azi Notino, eMAG, Libris, Altex [...]</b>Ultimele zile de vară sunt aici și dacă vreți să profitați cum se cuvine nu ar fi deloc rău să plănuiți un grătar în acest weekend sau de ce nu o escapadă la munte sau mare. Vă venim în ajutor astăzi cu un nou articol din seria

Ultimele zile de vară sunt aici și dacă vreți să profitați cum se cuvine nu ar fi deloc rău să plănuiți un grătar în acest weekend sau de ce nu o escapadă la munte sau mare. Vă venim în ajutor astăzi cu un nou articol din seria "Reduceri și Campanii Online" prin intermediul căruia veți descoperi toate cele mai noi promoții din mediul online și achiziționa produsele de care aveți nevoie pentru escapada plănuită.

Produsul erou al zilei:

În această perioadă cei de la eMAG vine și cu o serie de extra reduceri pentru televizoarele LG, astfel că odată cu utilizarea codului promo TVLG10 veți beneficiază de un discount extra de 10%. Un televizor interesant pentru care puteți opta este LG 55UM7100PLB ce adoptă o diagonală de 139 cm, rezoluție 4K UHD și tehnologie Smart TV. Folosind codul îl puteți cumpăra pentru 2.160 lei!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×