Reduceri și Campanii Online #299: Azi Notino, Altex, IT Galaxy, Libris [...]

604 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #299: Azi Notino, Altex, IT Galaxy, Libris [...]</b>La mijloc de săptămână aruncăm o nouă privire asupra ofertelor propuse de către retaileri în online, asta pentru a vă oferi vouă o listă a celor mai interesante promoții mai jos. Descoperiți discount-uri variate și este un

La mijloc de săptămână aruncăm o nouă privire asupra ofertelor propuse de către retaileri în online, asta pentru a vă oferi vouă o listă a celor mai interesante promoții mai jos. Descoperiți discount-uri variate și este un moment oportun pentru a vă echipa cu cele necesare pentru vacanță, asta dacă nu cumva ați fost deja în concediu. La final avem și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

După o lungă perioadă de timp iată că popularul joc Red Dead Redemption 2 ajunge să cunoască reduceri ceva mai mari, ajungând să coste acum doar 158 lei atât în varianta de PS4, cât în cea de Xbox One. Este un titlu ce nu trebuie ratat de împătimiții gaming-ului și veți juca prin ochii lui Arthur Morgan, un nelegiuit care alături de banda sa de tâlhari pornesc în căutarea unei vieți mai bune. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×