Sony Xperia 2 apare în şi mai multe imagini, pe 2 nuanţe acum; E aşteptat la IFA 2019 pe 5 septembrie

2.155 ori
<b>Sony Xperia 2 apare în şi mai multe imagini, pe 2 nuanţe acum; E aşteptat la IFA 2019 pe 5 septembrie</b>Cu doar 2 zile în urmă Sony Xperia 2 avea câteva scăpări în fotografii, care confirmau că e un Xperia 1 cu cameră mutată lateral. Acum avem şi alte randări noi, de această dată pe 2 nuanţe şi din mai multe unghiuri. Le disecam mai jos.

Cu doar 2 zile în urmă Sony Xperia 2avea câteva scăpări în fotografii, care confirmau că e un Xperia 1 cu cameră mutată lateral. Acum avem şi alte randări noi, de această dată pe 2 nuanţe şi din mai multe unghiuri. Le disecam mai jos.

Sursă este Roland Quandt, alături de WinFuture.de, care ne dezvăluie un Xperia 2 pe un roşu "Burgundia" şi acelaşi terminal pe o nuanţă albastru-negru. Încă nu ştim cum a rămas cu versiunile Xperia 1s şi Xperia 1R, care au scăpat şi ele pe web la un moment dat. Aceeaşi sursă vorbeşte despre un ecran de 6.1 inch la bord şi sunt şanse mari să fie tot unul 4K.

Aspectul rămâne 21:9, dar se micşorează bateria, care ajunge la o capacitate de 3330 mAh. Că design Xperia 2 seamănă mult cu Xperia 1, doar că avem o cameră triplă în colţul din stânga sus şi nu centrată. În zona inferioară se afla un port USB-C, lângă care găsim microfonul şi unul dintre difuzoare, iar Xperia 2 nu vine cu jack audio, după modelul lui Xperia 1.

Aveam şi procesor Snapdragon 855 la bord (poate varianta cu plus), 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Din păcate nu avem detalii despre cameră, dar cunoscând Sony, mă aştept tot la 3 senzori de 12 MP, unul standard, unul cu obiectiv wide şi unul telephoto. Aflăm mai multe pe 5 septembrie la IFA 2019.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×