Reduceri și Campanii Online #349: Azi QuickMobile, Cărturești, PC Garage, IT Galaxy [...]

812 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #349: Azi QuickMobile, Cărturești, PC Garage, IT Galaxy [...]</b>Ajungem astăzi la ediția cu numărul 349 din seria "Reduceri și Campanii Online", postare în cadrul căreia veți găsi mai jos o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online. Sunt multe promoții de care puteți profita în această

Ajungem astăzi la ediția cu numărul 349 din seria "Reduceri și Campanii Online", postare în cadrul căreia veți găsi mai jos o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online. Sunt multe promoții de care puteți profita în această perioadă iar la final de articol avem pentru voi și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos. Iată reducerile! 

Produsul erou al zilei:

În aceste zile găsiți în oferta celor de la PC Garage și smartphone-ul Xiaomi Mi A2 lite care pentru doar 699 lei oferă lucruri chiar interesante la pachet. Dispune de ecran Full HD de 5.84 inch, procesor Snapdragon 625, 4 GB RAM, 64 GB stocare, cameră duală de 12 + 5 mpx în spate și baterie de 4000 mAh. Pe deasupra, rulează Android One. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×