Reduceri și Campanii Online #382: Azi QuickMobile, Cărturești, eMAG, Notino [...]

772 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #382: Azi QuickMobile, Cărturești, eMAG, Notino [...]</b>La mijloc de săptămână descoperim oferte proaspete în online, campanii pe care vi le listăm mai jos. Este un moment în care încă mai puteți găsi oferte speciale din partea retailerilor, iar curând ne pregătim de promoția aniversară

La mijloc de săptămână descoperim oferte proaspete în online, campanii pe care vi le listăm mai jos. Este un moment în care încă mai puteți găsi oferte speciale din partea retailerilor, iar curând ne pregătim de promoția aniversară eMAG ce conicide cu ziua de 1 Decembrie. La final de articol avem pentru voi și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Pentru gameri avem astăzi o sugestie sub forma unei console de jocuri accesibile. Este vorba despre PlayStation 4 Slim 500 GB, dar nu despre versiunea simplă ci despre cea care include la pachet și jocul Call of Duty Modern Warfare. În cutie primiți și un controller DualShock 4 v2, iar printre titlurile recente pe care le puteți încerca se numără și Death Stranding. Consola costă doar 1.199 lei la Altex.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×