Reduceri și Campanii Online #303: Azi eMAG, Cărturești, Altex, evoMAG [...]

687 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #303: Azi eMAG, Cărturești, Altex, evoMAG [...]</b>Vara își reintră în drepturi și acum la început de săptămână descoperim ce oferte caniculare ne propun retailerii în online. Așa cum v-am obișnuit, avem pentru voi mai jos o listă a celor mai proaspete campanii organizate

Vara își reintră în drepturi și acum la început de săptămână descoperim ce oferte caniculare ne propun retailerii în online. Așa cum v-am obișnuit, avem pentru voi mai jos o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către comercianți, iar la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Cheltuind suma de doar 699 lei vă puteți achiziționa acum smartphone-ul Samsung Galaxy A20e din oferta Altex.ro. Acesta vine echipat cu ecran Super AMOLED HD+ de 5.8 inch, procesor Exynos, 3 GB RAM + 32 GB stocare flash, slot microSD, cameră duală în spate și scanner de amprente fizic. Are baterie de 3000 mAh și port USB-C.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×