Reduceri și Campanii Online #361: Azi PC Garage, eMAG, Altex, Libris [...]

1.162 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #361: Azi PC Garage, eMAG, Altex, Libris [...]</b>Suntem la doar câteva ore distanță de weekend și asta înseamnă că mulți dintre noi plănuiesc și ceva shopping online. Pentru a vă scuti de grija de a căuta noile promoții, noi vă oferim mai jos o listă a acestora

Suntem la doar câteva ore distanță de weekend și asta înseamnă că mulți dintre noi plănuiesc și ceva shopping online. Pentru a vă scuti de grija de a căuta noile promoții, noi vă oferim mai jos o listă a acestora. Găsiți cele mai proaspete oferte din mediul online iar la final de articol un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Printre noutățile ajunse în oferta PC Garage avem și smartphone-ul Samsung Galaxy A30s care poate fi achiziționat pentru puțin peste 1.200 lei. Vine acum într-o nuanță arătoasă de verde și ne oferă ecran Super AMOLED de 6.3 inch, 4 GB RAM, 64 GB stocare, cameră foto triplă în spate și o baterie generoasă de 4000 mAh. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×