Noul Google Assistant merge pe Pixel 4 doar dacă optezi pentru navigarea prin gesturi furată din iOS

1.760 ori
<b>Noul Google Assistant merge pe Pixel 4 doar dacă optezi pentru navigarea prin gesturi furată din iOS</b>Ca orice produs nou înconjurat de hype, Google Pixel 4 trebuie să fie gata să accepte că se trage din toate părţile spre el. Mai ales fanii Apple şi Samsung o să îl disece. Deja ne-am convins că deblocarea facială cu ochii închişi e o problemă, iar acum

Ca orice produs nou înconjurat de hype, Google Pixel 4 trebuie să fie gata să accepte că se trage din toate părţile spre el. Mai ales fanii Apple şi Samsung o să îl disece. Deja ne-am convins că deblocarea facială cu ochii închişi e o problemă, iar acum aflăm şi de un inconvenient legat de Google Assistant.

Una dintre cele mai apreciate funcţii ale lui Pixel 4 este noua versiune de Google Assistant. În primul rând poate realiza anumite acţiuni şi comenzi chiar şi fără conexiune web şi apoi are acel Continued Conversation, care sare de la un task la altul fără pic de lag, cu o continuitate fantastică. Pentru a beneficia de aceste funcţii trebuie totuşi să umbli la setări şi să activezi navigarea prin gesturi, nu butoane virtuale.

Google Assistant merge pe Pixel 4 doar dacă optezi pentru navigarea prin gesturi

Google s-a tot agăţat de sistemul de navigare cu 3 butoane virtuale şi a început să umble la el după ce a apărut iPhone X cu ale sale gesturi swipe. Rezultatul a fost cumva incomplet, în prezenţa butonului back enervant de pe Pixel 3/Android Pie. Acum Android 10 a mai schimbat paradigma cu o navigare mai vizuală cu swipe-uri și mai aproape de conceptul de pe iOS. Practic, dacă vrei Assistant nou trebuie să schimbi modul în care navighezi pe telefon, ceea ce e cam peste mâna pentru cei obişnuiţi cu 3 butoane virtuale.

E amuzant că Android Police a scris prima oară de asta, Google a luat legătura cu ei să îi certe că nu au publicat informaţie corectă, apoi au luat legătura cu ei din nou să îşi ceară scuze, zicând că de fapt cerinţele de mai sus sunt corecte. Asta e o problemă, pentru că persoanele cu afecţiuni ale membrelor sperau să se poată baza  mai mult pe control vocal şi mai puţin pe navigare prin gesturi dacă doreau să acceseze Google Assistant.

Navigare prin gesturi Android 10 versus iOS 13

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×