Reduceri și Campanii Online #375: Azi Elefant, Notino, Libris, Cel [...]

647 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #375: Azi Elefant, Notino, Libris, Cel [...]</b>Doar câteva zile ne mai depart de promoțiile Black Friday de top, iar în ajutorul vostru venim astăzi cu o listă a celor mai proaspete campanii din mediul online - oferte ce vă pot ghida în alegerea produselor favorite vineri

Doar câteva zile ne mai depart de promoțiile Black Friday de top, iar în ajutorul vostru venim astăzi cu o listă a celor mai proaspete campanii din mediul online - oferte ce vă pot ghida în alegerea produselor favorite vineri. Puteți seta favoritele și face o comparație pentru a vedea la ce reducere se ajunge și dacă achiziția merită în aceste condiții. 

Produsul erou al zilei:

Găsim astăzi în oferta Cel.ro un produs foarte interesant și anume bateria externă Anker Power Core de 20100 mAh la un preț special de doar 169 lei. Acumulatorul are o greutate de 354 grame, 2 porturi USB și tehnologie de încărcare rapidă. Oferă și soluții de protecție la supraîncărcare și împotriva scurtcircuitelor. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×