Reduceri și Campanii Online #290: Azi Notino, Libris, Cel, Altex [...]

872 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #290: Azi Notino, Libris, Cel, Altex [...]</b>În acest weekend ne-am decis să vă surprindem cu o nouă ediție "Reduceri și Campanii Online", postare cu numărul 290 din serie de altfel în care veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte demarate de către retaileri

În acest weekend ne-am decis să vă surprindem cu o nouă ediție "Reduceri și Campanii Online", postare cu numărul 290 din serie de altfel în care veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte demarate de către retaileri în mediul online. Descoperiți la final de articol și un produs erou al zilei ce se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

În aceste zile eMAG are o campanie promoțională specială pentru unele smartphone-uri Huawei, printre acestea numărându-se și P Smart (2019). Telefonul de față vine cu ecran FHD de 6.3 inch, procesor Kirin 710, 3 GB RAM + 64 GB stocare, cameră duală în spate și baterie de 3400 mAh. Folosind codul promo "extra10huawei" îl puteți cumpăra pentru doar 810 lei.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×