Reduceri și Campanii Online #378: Azi PC Garage, Cel, Notino, Altex [...]

765 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #378: Azi PC Garage, Cel, Notino, Altex [...]</b>Promoțiile în online continuă chiar și acum după apogeul Black Friday, iar cu puți noroc puteți găsi produse la prețuri chiar mai bune decât săptămâna trecută. În acest sens noi vă prezentăm mai jos o listă a celor mai proaspete

Promoțiile în online continuă chiar și acum după apogeul Black Friday, iar cu puți noroc puteți găsi produse la prețuri chiar mai bune decât săptămâna trecută. În acest sens noi vă prezentăm mai jos o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online, oferte pe care le puteți compara pentru a vă asigura că faceți o alegere bună. La final de articol găsiți și un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Dacă ai nevoie de o baterie externă, află că în oferta IT Galaxy găsești modelul ADATA P10000 cu capacitate de 10000 mAh la prețul de doar 59.99 lei. Acumulatorul dispune de două porturi USB și are un design tare interesant. Poate fi cumpărat de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×