Reduceri și Campanii Online #384: Azi PC Garage, Germanos, Libris, IT Galaxy [...]

735 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #384: Azi PC Garage, Germanos, Libris, IT Galaxy [...]</b>În prag de weekend este momentul ideal pentru a verifica ce noi promoții se mai organizează în mediul online, asta dacă aveți în plan ceva shopping pentru următoarele 2 zile libere ce coincid și cu Ziua de 1 Decembrie

În prag de weekend este momentul ideal pentru a verifica ce noi promoții se mai organizează în mediul online, asta dacă aveți în plan ceva shopping pentru următoarele 2 zile libere ce coincid și cu Ziua de 1 Decembrie. Am remarcat faptul că promoțiile de Black Friday continuă la unii retaileri, în special la cei axați pe zona fashion. Găsiți toate noile oferte listate mai jos iar la final de articol un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Sunt ultimele zile în care puteți profita de reducerile finale Black Friday marca Altex.ro, retailer ce ne propune terminale foarte interesante la prețuri mici. Un exemplu este Samsung Galaxy A70 pe care îl puteți achiziționa la suma de 1.385 lei, smartphone cu display AMOLED de 6.7 inch, 6 GB RAM, 128 GB stocare, cameră triplă în spate și baterie de 4500 mAh. Îl găsiți aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×