Samsung începe distribuirea lui Android 10 către toți posesorii de terminale Galaxy S10, S10e, S10+

4.181 ori
<b>Samsung începe distribuirea lui Android 10 către toți posesorii de terminale Galaxy S10, S10e, S10+</b>La o zi distanță de la aflarea veștii să utilizatorii de terminale Galaxy S10 ce au luat parte la programul de testare Beta au primit update-ul final și stabil, iată că vine și anunțul așteptat de toți posesorii

La o zi distanță de la aflarea veștii să utilizatorii de terminale Galaxy S10 ce au luat parte la programul de testare Beta au primit update-ul final și stabil, iată că vine și anunțul așteptat de toți posesorii. Descoperim astfel faptul că sud-coreenii au început distribuirea actualizării Android 10 + One UI 2.0 către toți posesorii de smartphone-uri Galaxy S10, inclusiv către cei care nu au luat parte la testul beta.

Galaxy s10+

Startul s-a dat în Germania și cei de la Sammobile.com pun la dispoziție pachetul firmware pentru Galaxy S10+ (Germania) pentru cei care nu mai au răbdare și vor să-și instaleze noul release software pe telefon. Din câte putem vedea pe seama capturii de mai sus, pachetul software primit de către utilizatorii non-beta ajunge la aproape 2 GB și include patch-ul de securitate pe luna decembrie.

Aflăm că foarte curând pe site-ul publicației mai sus menționate vor fi publicate și pachetele de actualizare pentru variantele S10, respectiv S10e. Cu puțin noroc nu ar fi exclus ca până la mijloc de lună decembrie să avem și noi parte de actualizarea oficială pe plan local! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×