Reduceri și Campanii Online #330: Azi evoMAG, Germanos, IT Galaxy, iHunt [...]

581 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #330: Azi evoMAG, Germanos, IT Galaxy, iHunt [...]</b>În vreme ce toamna se instalează remarcăm și faptul că retailerii încep pregătirile pentru cel mai mare eveniment de shopping al anului și anume Black Friday. Mulți dintre comercianți vin cu promoții speciale în această perioadă a

În vreme ce toamna se instalează remarcăm și faptul că retailerii încep pregătirile pentru cel mai mare eveniment de shopping al anului și anume Black Friday. Mulți dintre comercianți vin cu promoții speciale în această perioadă a anului și așa cum v-am obișnuit, toate ofertele vă sunt afișate într-o listă mai jos. La final de articol găsiți și un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Oferta zilei vine astăzi de la eMAG, retailer ce ne propune achiziția laptop-ului ASUS VivoBook 15 X540UA. Produsul vine echipat cu ecran Full HD de 15.6 inch, procesor Intel Core i3-7020U, 4 GB RAM, 256 GB de stocare SSD și placă video integrată. Dispune de difuzoare stereo frontale și de port USB 3.1. Prețul este de doar 1.299 lei!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×