SSD-ul MINIX NEO C cu 240 GB stocare și rol de hub USB primește o reducere atractivă pe GeekBuying

833 ori
<b>SSD-ul MINIX NEO C cu 240 GB stocare și rol de hub USB primește o reducere atractivă pe GeekBuying</b>Din partea celor de la GeekBuying sosește astăzi o nouă recomandare de produs și anume MINIX NEO C, un SSD de 240 GB destinat exclusiv utilizării pe terminalele MacBook, MacBook Air și MacBook Pro

Din partea celor de la GeekBuying sosește astăzi o nouă recomandare de produs și anume MINIX NEO C, un SSD de 240 GB destinat exclusiv utilizării pe terminalele MacBook, MacBook Air și MacBook Pro. Aflați din rândurile următoare ce are atât de special acest produs și la ce sumă se ajunge prin aplicarea codului promoțional oferit de către retailerul chinez de față.

MINIX NEO C

În primul rând descoperiți că acesta este un SSD mai special care pe lângă un port USB-C menit pentru conectarea la MacBook, oferă și 2x porturi USB 3.0 pentru transferul fișierelor rapid. Are chiar și port HDMI pentru output către un display extern la rezoluție 4K și aflați că primim aici o carcasă unibody din aluminiu care se potrivește cu un Apple MacBook. 

MINIX NEO C

Această variantă cu 240 GB stocare oferă viteze de până la 400 MB/s la citirea și scrierea datelor, iar greutatea produsului ajunge la doar 200 grame. Folosind codul promo 3WA1RW0T în secțiunea de comandă puteți achiziționa acest SSD interesant pentru suma de doar 76.05 euro de pe site-ul GeekBuying.com. Îl găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×