Samsung lucrează la dezvoltarea de soluții și rețele 6G; Are o echipă dedicată R&D pentru cercetarea în acest domeniu

766 ori
<b>Samsung lucrează la dezvoltarea de soluții și rețele 6G; Are o echipă dedicată R&D pentru cercetarea în acest domeniu</b>S-a vorbit bizar de mult despre 6G în ultima vreme, între declaraţiile lui Donald Trump  şi proiecte LG sau China Mobile. Acum şi Samsung intră pe fir, pregătind propriile proiecte 6G. Sud-coreenii au confirmat în ultimele 24 de ore

S-a vorbit bizar de mult despre 6G în ultima vreme, între declaraţiile lui Donald Trump  şi proiecte LG sau China Mobile. Acum şi Samsung intră pe fir, pregătind propriile proiecte 6G. Sud-coreenii au confirmat în ultimele 24 de ore faptul că va extinde echipa sa actuală de cercetări în domeniul telecomunicaţiilor.

Pe viitor va include şi o secțiune specială de cercetători în zona 6G. Totul face parte din Advanced Communications Research Center, lansat recent de companie ca ramură a secţiunii R&D din Seoul. Samsung Research se mai ocupă şi de proiecte de AI şi robotică între timp. Lucrurile se mişcă bine în Coreea de Sud, unde există deja sute de mii de utilizatori ai reţelelor 5G, posesori de Galaxy S10 5G.

Estimările arată că vom putea începe să vorbim de 6G de abia prin 2030, deci mai avem de aşteptat. LG Electronics anunţa în ianuarie propriul proiect 6G, deschizând un centru de cercetare alături de KAIST (Korea Advanced Institute of Science and Technology). Se discută despre noi generaţii de sateliţi, antene şi cipuri în acest moment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×