Cafago vine cu noi reduceri atractive! Mini-ventilator portabil, căști wireless și cameră video de acțiune HD

702 ori
<b>Cafago vine cu noi reduceri atractive! Mini-ventilator portabil, căști wireless și cameră video de acțiune HD</b>Din partea retailerului chinez Cafago.com primim astăzi o serie de noi reduceri atractive, pe lista comerciantului fiind chiar și un mini-ventilator portabil despre care veți afla mai multe în rândurile următoare

Din partea retailerului chinez Cafago.com primim astăzi o serie de noi reduceri atractive, pe lista comerciantului fiind chiar și un mini-ventilator portabil despre care veți afla mai multe în rândurile următoare. De asemenea la final de articol aveți lista cu toate propunerile, printre acestea numărându-se și căști wireless, boxe portabile, camere video de acțiune foarte accesibile sau routere marca Xiaomi.

Ventilator

Revenind totuși la mini-ventilatorul menționat mai sus, acesta este un model Homgeek care se vinde pentru suma de doar 16.99 euro și care reprezintă o modalitate interesantă de a ne răcori în zilele toride de vară care ne așteaptă în câteva săptămâni. Ventilatorul este unul portabil și aflăm că poate reduce rapid temperatura prin captarea aerului cald și eliminarea de aer rece sub forma unui vând răcoros.

Ventilator

Se poate adăuga și apă în locașul dedicat pentru a ajuta la răcirea mai rapidă și dispozitivul are și iluminare LED astfel că poate fi utilizat pe post de lampă pe noptieră. Poate fi ușor de mutat dintr-un loc în altul și zgomotul este de sub 36dB(A). Alimentarea se face de la priză și greutatea acestia este de 700 grame. Îl puteți cumpăra de aici.

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×