În pragul verii TomTop vine cu reduceri atractive pentru biciclete și trotinete electrice! Iată ofertele

717 ori
<b>În pragul verii TomTop vine cu reduceri atractive pentru biciclete și trotinete electrice! Iată ofertele</b>După o primăvară tare ploioasă așteptăm cu mare nerăbdare instalarea verii, anotimp aflat la doar 2 săptămâni distanță care ne va permite să petrecem și mai mult timp în aer liber. Pentru simple plimbări sau parcurgerea drumului

După o primăvară tare ploioasă așteptăm cu mare nerăbdare instalarea verii, anotimp aflat la doar 2 săptămâni distanță care ne va permite să petrecem și mai mult timp în aer liber. Pentru simple plimbări sau parcurgerea drumului spre muncă o trotinetă sau o bicicletă electrică se dovedește a fi o achiziție tare înțeleaptă în această perioadă și pe deasupra avem și reduceri care să ne convingă spre a face asta.

Xiaomi M365

Retailerul chinez TomTop tocmai ce a dat startul unei campanii promoționale cu multe reduceri pentru asemenea vehicule electrice, dar și pentru accesorii asociate pe care le puteți descoperi prin intermediul acestui link. Există și produse ce se livrează rapid direct din depozitul european al retailerului, un exemplu fiind trotineta electrică Xiaomi M365.

TomTop

Dacă alegeți livrarea din depozitul european veți putea achiziționa acest produs la suma de doar 382.97 euro și aflați că livrarea va fi realizată în 3-5 zile lucrătoare. Trotineta are o greutate de 12.5 kg, se poate plia și atinge viteze de până la 25 km/h, autonomia fiind de 30 km. Are și certificare IP54 pentru rezistență la ploaie și un sistem de franare dual.

Mai multe vehicule electrice cu prețuri reduse găsiți în această perioadă pe TomTop, iar alte reduceri aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×