Turul Magazinelor #607: Laptop cu SSD şi 8 GB RAM la preţ bun, ceas cu tensiometru, OnePlus 7 Pro cu preţ greşit

2.852 ori
<b>Turul Magazinelor #607: Laptop cu SSD şi 8 GB RAM la preţ bun, ceas cu tensiometru, OnePlus 7 Pro cu preţ greşit</b>A început toamna şi nu o să vă servesc clişeul cu "acoperă-mi inima cu ceva", ci pe cel al reducerilor Back to School. Azi avem o boxă numai bună de party, dar şi un laptop excelent pentru studenţi, elevi şi cei care vor să facă treabă

A început toamna şi nu o să vă servesc clişeul cu "acoperă-mi inima cu ceva", ci pe cel al reducerilor Back to School. Azi avem o boxă numai bună de party, dar şi un laptop excelent pentru studenţi, elevi şi cei care vor să facă treabă cu el mulţi ani. Am găsit şi un Galaxy A80 cu preţ redus, dar şi o clonă reuşită de iPhone 11. Avem şi un ceas cu tensiometru la o sumă fantastică şi un preţ greşit la Quickmobile.ro. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

1. Ceas cu tensiometru Umidigi Uwatch 2

Tocmai am publicat la Mobilissimo.ro recenzia lui Umidigi Uwatch 2, ceas cu tensiometru. Ce e incredibil e că poate să îţi ia tensiunea, pulsul şi măsoară oxigenarea sângelui şi orele dormite, toate pe la 100 lei la Aliexpress.com. Şi asta deşi are un corp metalic elegant şi o brăţară metalică şi mai elegantă, aparent din oţel inoxidabil. Este şi rezistent la apă şi sincer sună exagerat de bine... mai ales că are şi baterie ce ţine lejer 1 săptămână sau 10 zile chiar.

2. Laptop Lenovo V130-15IKB

Lenovo V130-15IKB

Zilele trecute găseam tot la Cel.ro un laptop Core i5 pe la 1699 lei. Din păcate avea doar ecran HD, dar acum ridicăm ştacheta şi creştem pretenţiile, găsind tot un model Core i5, dar mult mai bine dotat. În primul rând are ecran Full HD, 8 GB RAM şi stocare SSD. Vine cu un ecran de 15.6 inch şi 2 porturi USB 3.0. Dispune şi de drive optic DVD şi cântăreşte sub 2 kilograme, ceea ce e un mare plus. Preţul este de 2049 lei.

3. OnePlus 7 Pro!?

OnePlus 7 Pro!?

Aici avem o ciudăţenie: Quickmobile.ro îl listează pe OnePlus 7 Pro cu preţ de doar 2799 lei. Pe OnePlus.com este 3300 de lei. De fapt e OnePlus 7, dar trecut cu poza şi specificaţiile lui OnePlus 7 Pro. E un mic joc de noroc, dar există o mică şansă să primiţi un OnePlus 7 Pro la acest preţ excelent. Ar fi un caz genial de preţ greşit, iar telefonul este unul cu zoom optic 3X peste Galaxy S10+ şi Note 10+, dar şi cu o performanţă fantastică la jocuri. Are fluiditate mai mare decât Note 10.

4. Boxa portabilă Akai SS022A-X6

Akai SS022A-X6

Pentru că mai e totuşi o săptămână până începe şcoala, e momentul să facem un karaoke şi un party cu acest model de boxă portabilă. Nu de alta, dar evoMAG.ro a ieftinit-o şi a dus-o la 299 lei. Are un design portabil, Bluetooth, USB şi slot pentru carduri. Puterea este de 30W şi vine şi cu intrare audio, conexiune USB, microfon wireless şi telecomandă. Perfect pentru karaoke şi apropo are şi radio FM.

5. Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80

Încă o zi, încă o scădere de preţ, tot mai accelerată pentru Samsung Galaxy A80. Telefonul se remarcă prin cameră rotativă triplă cu motoraş, din zona de sus, iar capturile sale foto se pot bate cu cele ale lui Galaxy S10. Costă 2549 lei la PC Garage şi iese în evidenţă şi prin designul nerdy, metalic şi cool. E cam greu, solid şi masiv, mai masculin şi gameresc aş zice.

6. CUBOT X20 Pro

CUBOT X20 Pro

Încă un telefon chinezesc care clonează iPhone 11 înainte de lansare este acest Cubot. Costă 769 lei la GearBest.com şi aduce o cameră cu modul pătrat integrată în spate. Acesta este preţul de precomandă, ofertă specială cum ar veni. Vine cu o baterie generoasă, de 4000 mAh şi Android 9.0 la bord, plus deblocare facială. Ecranul de 6.3 inch este generos şi avem şi 6 GB RAM, ceea ce la acest preţ e WOW. Vine cu camera de 12 MP + 20 MP + 8 MP, ceea ce iar sună bine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×