Reduceri și Campanii Online #328: Azi PC Garage, evoMAG, Germanos, Cărturești [...]

724 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #328: Azi PC Garage, evoMAG, Germanos, Cărturești [...]</b>A mai rămas doar o săptămână până la începerea școlii și dacă sunteți în căutarea unui PC pentru cel mic sau vreți să îl echipați cum se cuvine pentru noul an școlar, avem pentru voi o listă completă a promoțiilor

A mai rămas doar o săptămână până la începerea școlii și dacă sunteți în căutarea unui PC pentru cel mic sau vreți să îl echipați cum se cuvine pentru noul an școlar, avem pentru voi o listă completă a promoțiilor Back to School. Le puteți descoperi mai jos și la final de articol găsiți și un produs erou al zilei, un ceas smart ce se poate dovedi a fi tare util indiferent de vârsta posesorului. Iată reducerile!

Produsul erou al zilei:

Așa cum precizam și în primul paragraf din acest articol informativ, produsul erou de astăzi este ceasul smart UMIDIGI Uwatch 2 ce se remarcă prin capabilitatea de măsurare a tensiunii arteriale. Ceasul are și certificare pentru rezistență la apă și praf, un cadran rotund, carcasă din metal și două brățări în pachet: una magnetică și alta din silicon. Prețul este de doar 23.19 euro pe Aliexpress.com!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×